Prostrani gradski stan

Arhitekti i dizajneri uredili su ovaj moderno uređeni stan namjenjen mladoj obitelji. Funkcionalan i zanimljiv raspored prostorija dijeli stan na dva glavna dijela, spavaći dio sa dječjom i roditeljskom sobom u sklopu koje je garderoba i kupaonica, te otvoreni društveni dio u kojem su kuhinja, blagavaona i dnevni boravak. Zid sa multimedijalnim uređajima u dnevnom boravku odjeljuje spavaći dio od društvenog dijela stana.

U središtu moderne, sniježno bijele kuhinje nalazi se veliki kuhinjski otok koji osim za pripremanje hrane služi kao spremište za kuhinjski pribor.

[sam_ad id=”2″ codes=”true”]

Stan sadrži dva dijela koja imaju funkciju blagavaone, onaj klasični odnosno stol smješten bočno u odnosu na kuhinju i šank koji dijeli kuhinju od dnevnog boravka. Ta dva dijela obilježena su lijepim lusterima koji su postavljeni uzduž plohe za blagovanje.

U dnevnom boravku postavljena je udobna modularna sjedeća garnitura koju je moguće kombinirati ovisno o potrebi i želji stanara. Šank koji dijeli dnevni boravak i kuhinju osim kao prostor za blagovanje odlično služi za druženje kada se u stanu okupi veći broj ljudi.

Ulaz u stan uređen je tako da odmah ostavi dobar dojam na goste koji dolaze u posjet.

Sjajni drveni paneli odlično se uklapaju u bijelu kuhinju, a sa sobom donose toplinu po kojoj je drvo kao materijal nezamjenjivo.

Kupaonica je od spavaće sobe odijeljena staklenom stijenom, a ukoliko osoba koja se nalazi u njoj želi više privatnosti za to služi zastor koji je u potpunosti skriva od pogleda.

Izvor:

Этот интересный сайт , он рассказывает про Туринабол купить http://danabol-in.com
danabol-in.com/injection/masteron/masteron_british_dragon

узнать больше danabol-in.com